Algemene voorwaarden

Content op Luxespots.nl

Alle geschreven informatie op LuxeSpots.nl is met veel zorg geplaatst. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijving van accommodaties, de prijsstelling, of iets vergelijkbaars. Wij maken naast onze eigen research ook gebruik van data van derden en wij proberen de informatie zo goed als mogelijk up to date te houden. Aan de geschreven informatie kunnen nooit rechten worden ontleend. 

LuxeSpots.nl is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Het is niet toegestaan om welke informatie dan ook van deze website te hergebruiken, herschrijven of kopiëren. Wij maken gebruik van een systeem dat hierop toeziet. Op de geschreven tekst berust copyright van LuxeSpots.nl 2021.

Informatievoorziening

LuxeSpots.nl staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de genoemde informatie over reizen, reisorganisaties, accommodaties en alles in die trant; aanbiedingen, valuta en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden. Wij proberen alles zo up to date mogelijk te houden maar het kan zijn dat bepaalde informatie achterhaald is geworden door de jaren heen. Op de informatievoorziening berust copyright van LuxeSpots.nl 2021.


Gebruik foto’s en video’s

LuxeSpots.nl staat niet in voor de juistheid van en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot de foto’s en video’s die op deze website zichtbaar zijn. Een deel van het beeldmateriaal (foto’s en video’s) is door de redactie gemaakt. Een ander deel is aangeleverd door de betreffende partners. Wij proberen al het aangeleverde beeldmateriaal te controleren maar LuxeSpots.nl is niet aansprakelijk voor beeldmateriaal (foto’s en video’s) die door derden wordt aangeleverd. Op het gepubliceerde beeldmateriaal (foto’s en video’s) berust Copyright van LuxeSpots.nl 2021 of copyright van de samenwerkende partij. Mocht je een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit dan aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. 

Tot stand komen van reserveringen

LuxeSpots.nl stuurt bezoekers van de website door naar de website van de reisaanbieder, accommodatiehouder of ander genoemd bedrijf. LuxeSpots.nl is nooit aansprakelijk voor fouten in reserveringen en fouten bij aankopen. Eventuele geschillen die ontstaan moeten te allen tijde rechtstreeks met de aanbieder of verkoper besproken worden. LuxeSpots.nl is niet verantwoordelijk en kan in welke hoedanigheid dan ook geen rol vervullen in een geschil. 

Schade

LuxeSpots.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op LuxeSpots.nl beschikbare informatie. 

Vragen

Voor alle vragen over onze algemene voorwaarden kan je mailen naar: info@luxespots.nl of vul het contactformulier in. LuxeSpots.nl is opgericht door Denise van Rijswijk en Henriëtte Bokslag. Beide partijen staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder de handelsnamen Bureau Bokslag (KVK: 63450631) en Studio Wanderlust (KVK: 53508300). De op deze pagina benoemde informatie kan door ons gewijzigd worden. Meer informatie over de privacy, disclaimer en cookies kan je hier nalezen. Op de website vind je altijd de meest recente versie. Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 01-02-2021.


https://luxespots.nl/privacy-policy/

https://luxespots.nl/contact/