Ons concept

Waar staan we voor?

Onze visie op de reiswereld

Waarom Luxespots.nl?

Luxe spots is ontstaan uit de terugkerende frustratie van het zoeken naar een bijzonder verblijf. Want waar vind je tussen de duizenden hotels nou net dat ene boutique hotelletje in Amsterdam wat écht iets toevoegt aan je stedentrip? En waar moet je zijn als je je partner wilt verrassen met een uniek verblijf (en natuurlijk een flesje champagne) op Valentijnsdag? Een romantisch vakantiehuisje, het liefst met een hottub en dan lekker landelijk gelegen in het bos. En oh ja, een laadpaal voor je elektrische auto is wel écht een vereiste. Of zou een overnachting in een kasteel, tiny house of luxe boomhut toch niet leuker zijn? 


Met deze zoektocht ben je wel even zoet. En dan is het nog maar de vraag of het in het écht ook zo leuk is als dat het op de foto’s leek. Voor iedereen die geen zin heeft om urenlang hotels te vergelijken en reviews te lezen hebben we Luxespots.nl opgericht. Want dat kan toch wel anders dachten we? 

 

Wat als wij al dat werk voor je uit handen nemen, zonder dat je direct bij ons hoeft te boeken? Wij zoeken (en bezoeken) de mooiste en meest unieke accommodaties in binnen- en buitenland, cureren alleen het beste van het beste en jij boekt het direct bij Booking.com, Airbnb of de accommodatie zelf. Wij ontvangen dan een kleine commissie van een van deze partners, zonder dat jij daar extra voor hoeft te betalen. Dus wel de lusten, maar niet de lasten. Een win-win situatie!

Het team

Denise van Rijswijk

Co-founder

Expert op het gebied van luxe reizen en professioneel hotel tester. Denise is naast co-founder van Luxe Spots ook de oprichtster van het luxe reismagazine Inhetvliegtuig.nl en reist hiervoor al 8 jaar de hele wereld over. Ze is altijd op zoek naar exclusieve accommodaties, bijzondere bestemmingen en goede restaurants.

Henriëtte Bokslag

Co-founder

Wellness goeroe Henriette is naast de co-founder van Luxe spots ook de oprichtster van Wellnessspots.com en deelt daarop alles wat met well-being te maken heeft. Overal ter wereld gaat ze op zoek naar bijzondere treatments, mooie spa's en unieke wellness accommodaties voor een moment van rust en ontspanning.

Ook luxe spotter worden?

Voor luxe spots zijn we altijd op zoek naar reisliefhebbers die precies weten waar de mooiste plekjes te vinden zijn en hun favoriete accommodaties met een groot publiek willen delen. Lijkt het je leuk om je toe te voegen aan ons team? Neem dan contact op!